De vereniging bezit een schaatsslijpmachine die geschikt is voor het slijpen van div. schaatsen. voor meer informatie kunt u contact opnemen d.m.v. mail sturen naar :   jaap@ijsclub-lelystad.nl

Beste schaatsliefhebber, Door drukte tijdens de ijsperiode konden we geen tijd vrij maken voor slijpen van schaatsen. Daarom hebben we plan opgevat om na deze ijsperioden als nog u schaatsen kunt laten slijpen. Zodat u voor de volgende ijsperiode weer goed “voorbereid” het ijs op kunt. De volgende opties zijn mogelijk:

Kinderschaatsen  € 5,-

Noren € 7,50

Hockey schaatsen € 7,50

Voor 2,50 € extra zetten  we u schaatsen weer in vet voor een behoudende opslag.
U kunt schaatsen brengen  bij adres: Wold 20-19 8225AV Lelystad
Als u een mail stuurt  met naam en tel. nummer naar:  jaap@ijsclub-lelystad.nl neem ik contact met u op voor een breng moment. Wel houden we me het recht voor indien we van mening zijn dat aangeboden schaatsen niet goed (meer)te slijpen zijn deze te weigeren.