We kunnen alle steun gebruiken en zijn heel blij met nieuwe leden.

We hanteren de volgende bedragen voor nieuwe leden:
-Gezinslidmaatschap: € 20,-
-Individueel lidmaatschap vanaf 17 jaar: € 10,-

Als u lid blijft krijgt u vanaf het volgende jaar een korting van €4,- voor gezinslidmaatschap (€16,- per jaar) en €2,- korting voor een individueel lidmaatschap (€8,- per jaar).

Voor het eerste jaar dient het bedrag zelf betaald te worden. Dit kan bijvoorbeeld via iDeal. Voor het volgende jaar incasseren we zelf het bedrag van het opgegeven rekeningnummer.

Vul het onderstaande formulier in om lid te worden van de IJsclub Lelystad.

€ 10,- Persoonskaart€ 20,- Gezinskaart

Indien u voor het gezinsabonnement kiest, voer hieronder de gegevens van de kinderen in.
Let op: U kunt alleen kinderen t/m 16 jaar inschrijven op de gezinskaart.

Hierbij machtig ik de IJsclub Lelystad om jaarlijks (oktober) een bedrag van, zie keuze abonnement, af te schrijven van onderstaand rekeningnummer. Ons seizoen loopt van 1 oktober tot 30 september.

Let op: Het rekeningnummer moet op "Uw naam" staan. Hieronder kunt u aangeven op welke manier u de eerste keer wil betalen. Er zal voor dit seizoen dus geen automatische incasso plaatsvinden.

iDealOverschrijving via bankContant / PIN (Indien de baan geopend is)

Onze betalingsvoorkeur gaat uit naar betalen via iDeal. De aanvraag word dan namelijk gelijk bevestigd. Bij een overboeking kan het 3 tot 5 werkdagen duren. Contant of pinnen kan alleen als de IJsbaan geopend is.

Klik hieronder op "Ik ben geen robot" om te bevestigen dat het om een echte aanvraag gaat.

De website van IJsclub Lelystad maakt gebruikt van SSL (HTTPS). Hierdoor worden uw gegevens via een beveiligde verbinding bij ons afgeleverd. Controleer altijd of het adres begint met https://www.ijsclub-lelystad.nl en of het slotje aanwezig is binnen de adresbalk van uw browser. Onze iDeal betalingen worden verwerkt door Stichting Mollie Payments (https://www.mollie.com).